Clavell Formatgers

Avís legal

En compliment amb el que estableix la Llei 34/2002 de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informaci√≥ i el Comer√ß Electr√≤nic (LSSICE), s'informa dels seg√ľents aspectes legals:

Propietat de la pàgina web

Titular: CLAVELL FORMATGERS S.L.
CIF: B59550814
Telèfon: 93 799 34 55
Adreça: C/ de Les Corts, num. 31, 08349, Cabrera de Mar
Contacte: info@clavellformatgers.com

Finalitat de la web

La p√†gina web clavellformatgers.com t√© com a objecte facilitar al p√ļblic en general informaci√≥ sobre els seu productes i tamb√© de tenda online.

Condicions generals d'√ļs

L'accés a la web clavellformatgers.com és responsabilitat exclusiva dels usuaris, i suposa acceptar i conèixer l'avís legal, la política de cookies i la política de privacitat.

L'√ļs de qualsevol de les funcionalitats del lloc web implica l'expressa i plena acceptaci√≥ de les condicions aqu√≠ exposades, sense perjudici d'aquelles particulars que poguessin aplicar a alguns dels serveis concrets oferts a trav√©s del lloc web.

El titular del lloc web es reserva la facultat d'efectuar, en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís, modificacions i actualitzacions de la informació continguda a la seva web o a la configuració i presentació d'aquesta.

Amb l'objectiu de mantenir actualitzada la informació publicada a la web clavellformatgers.com, els continguts d'aquest podran ser modificats, corregits, eliminats o afegits en qualsevol moment, de manera que serà convenient comprovar la vigència o exactitud d'aquests acudint sempre a les fonts oficials.

L'usuari es compromet a la correcta utilitzaci√≥ de la web i utilitats que se li proporcionin d‚Äôacord amb la llei, el present Av√≠s Legal, i les instruccions i avisos que se li comuniquin. L'usuari s'obliga a l'√ļs exclusiu del web, i tots els seus continguts, per a fins l√≠cits i no prohibits, que no infringeixin la legalitat vigent i/o puguin resultar lesius dels drets leg√≠tims de "Clavell Formatgers", i/o que puguin causar qualsevol dany o perjudici de manera directa o indirecta.

Els usuaris clients que tinguin accés a la web (prèviament registrats per CLAVELL FORMATGERS S.L.) podran accedir a informació dels productes.

Propietat intel·lectual, industrial

Tots els elements que formen el lloc web, aix√≠ com la seva estructura, disseny, codi font, logotips, marques i altres signes distintius que apareixen a la mateixa, s√≥n titularitat de CLAVELL FORMATGERS S.L. o dels seus col‚ÄĘlaboradors i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel‚ÄĘlectual i industrial.

Igualment estan protegits pels corresponents drets de propietat intel‚ÄĘlectual i industrial les imatges i altres elements gr√†fics inclosos al lloc web. El seu √ļs, reproducci√≥, distribuci√≥, comunicaci√≥ p√ļblica, transformaci√≥ o qualsevol altra activitat similar o an√†loga, queda totalment prohibida llevat que hi hagi pr√®via i expressa autoritzaci√≥ del titular.

Respecte a les cites de productes i serveis de tercers, el titular del lloc web reconeix a favor dels seus titulars els corresponents drets de propietat industrial i intel‚ÄĘlectual, no implicant el seu sol esment o aparici√≥ a la web l'exist√®ncia de drets ni de cap responsabilitat sobre els mateixos, com tampoc patrocini o recomanaci√≥.

El titular del lloc web declara el seu respecte als drets de propietat intel‚ÄĘlectual i industrial de tercers; per aix√≤, si considera que al nostre lloc web es poguessin estar violant els seus drets, preguem es posi en contacte amb el titular de la p√†gina web.

Responsabilitat

El titular del lloc web no garanteix la inexistència d'errors en l'accés a la web, al seu contingut, ni que aquest es trobi actualitzat, encara que el titular del lloc web desenvoluparà els seus millors esforços per a, si és el cas, evitar-los, resoldre'ls o actualitzar-los.

Tant l'acc√©s a aquesta web, com l'√ļs que es pugui fer de la informaci√≥ continguda als mateixos √©s d‚Äôexclusiva responsabilitat de qui ho realitza.

En cas que l'usuari consideri que existeix algun contingut que pogu√©s ser susceptible d'aquesta classificaci√≥, preguem es posi en contacte amb el titular de la p√†gina web. En compliment del que disposa la Llei de serveis de la societat de la informaci√≥ i de comer√ß electr√≤nic, el titular del lloc web es posa a disposici√≥ de tots els usuaris, autoritats i forces de seguretat, i col‚ÄĘlaborant de forma activa en la retirada o si √©s el cas bloqueig de tots aquells continguts que puguin afectar o contravenir la legislaci√≥ nacional, o internacional, drets de tercers o la moral i l'ordre p√ļblic.

Enllaços

Els enlla√ßos continguts al nostre lloc web poden dirigir a continguts web de tercers. L'objectiu d'aquests enlla√ßos √©s √ļnicament facilitar la recerca dels recursos que puguin ser d‚Äôinter√®s a trav√©s d'Internet. No obstant aix√≤, aquestes p√†gines no pertanyen al mateix titular de la p√†gina web, ni fa una revisi√≥ dels seus continguts i, per aix√≤, el titular del lloc web no assumeix cap responsabilitat pel contingut, informacions o serveis que poguessin apar√®ixer en aquests llocs que tindran exclusivament car√†cter informatiu i que en cap cas impliquen cap relaci√≥ entre el titular del lloc web i de les persones o entitats titulars d‚Äôaquests continguts o titulars d'altres llocs on es trobin. El titular del lloc web tampoc es fa responsable del funcionament de la p√†gina enlla√ßada o dels possibles danys que puguin derivar-se de l'acc√©s o √ļs d'aquesta.

L'establiment de l'enllaç amb una altra pàgina web no suposarà cap tipus d'acord, contracte, patrocini ni recomanació per part de "Clavell Formatgers".

"Clavell Formatgers" no es responsabilitza de cap manera ni garanteix la claredat, exactitud, fiabilitat, correcci√≥ o moralitat de continguts o serveis que l'establiment de l'enlla√ß amb una altra p√†gina web pugui oferir. L'usuari assumeix sota la seva exclusiva responsabilitat les conseq√ľ√®ncies, danys o accions que poguessin derivar-se de l'acc√©s a la p√†gina de l'enlla√ß.

Protecció de dades

Per a aquells casos que es recaptin, tractin o emmagatzemin dades personals, es farà en conformitat amb la Política de Privacitat publicada a la pàgina web i que pot consultar al peu de la mateixa.

Llei Aplicable i jurisdicció

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d'interpretaci√≥ dels termes que conformen aquest Av√≠s Legal, aix√≠ com qualsevol q√ľesti√≥ relacionada amb els serveis del present Portal, ser√† la llei espanyola.

Per a la resoluci√≥ de qualsevol conflicte que pugui sorgir amb ocasi√≥ de la visita al lloc web o de l'√ļs dels serveis que en ell es puguin oferir, el titular de el lloc web i l'usuari acorden sotmetre‚Äôs als jutges i tribunals del domicili de l'usuari, sempre que aquest estigui situat en territori espanyol i actu√Į en condici√≥ de consumidor.