Clavell Formatgers

Pol铆tica de privacitat

Informaci贸 b脿sica sobre Protecci贸 de Dades
Responsable CLAVELL FORMATGERS S.L.
CIF: B59550814
Contacte compres@clavellformatgers.com
Telf: 93 799 34 55
C/ de Les Corts, num. 31, 08349, Cabrera de Mar
Finalitat 1) Donar resposta a les consultes i sol路licituds d'informaci贸 rebudes.
2) Realitzar compra online.
Legitimaci贸 1) Donar resposta a les consultes i sol路licituds d'informaci贸 rebudes: Per a les consultes d'informaci贸 que rebi Clavell Formatgers per correu electr貌nic t茅 un inter猫s leg铆tim en atenci贸 a l'interessat.
Per a les consultes d'informaci贸 que rebi Clavell Formatgers via el formulari de contacte obtenim el consentiment expl铆cit de l'interessat (Art. 6.1.a RGPD).
2) Realitzar compra online: via el formulari de compra obtenim el consentiment expl铆cit de l'interessat (Art. 6.1.a RGPD).
Conservaci贸 1) Donar resposta a les consultes i sol路licituds d'informaci贸 rebudes: Per a les consultes i sol路licituds de cita i d'informaci贸 la conservaci贸 es mantindr脿 durant el per铆ode d'un any a partir de l'煤ltima confirmaci贸 d'inter猫s.
2) Realitzar compra online: Les dades de car脿cter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripci贸 que resultin d'aplicaci贸.
Proced猫ncia 1) Donar resposta a les consultes i sol路licituds d'informaci贸 rebudes: El propi interessat o el seu representant legal.
2) Realitzar compra online: El propi interessat o el seu representant legal.
Destinataris No cedim dades a tercers.
Transfer猫ncies internacionals No realitzem transfer猫ncies internacionals amb les seves dades.
Drets Acc茅s, rectificaci贸, oposici贸, supressi贸, limitaci贸 de tractament i portabilitat de les dades personals, com s'explica al corresponent apartat.
Informaci贸 addicional Pot consultar la informaci贸 addicional i detallada sobre Protecci贸 de Dades al desglossament d'apartats que li presentem a continuaci贸 (segona capa informativa.

Informaci贸 general

La present Pol铆tica de Privacitat t茅 com a finalitat donar a con猫ixer les condicions que regulen la recollida i tractament de les seves dades personals per part de la nostra entitat per vetllar pels drets fonamentals, el seu honor i llibertats, tot aix貌 en compliment de les normatives vigents que regulen la Protecci贸 de Dades personals.

De conformitat amb aquestes normatives, necessitem disposar de la seva autoritzaci贸 i consentiment per a la recollida i el tractament de les seves dades personals, de manera que a continuaci贸, us expliquem tots els detalls del seu inter猫s respecte a com es realitzen aquests processos, amb quines finalitats, quines altres entitats podrien tenir acc茅s a les seves dades i quins s贸n els seus drets.

Responsable. Qui 茅s el Responsable del tractament de dades?

El responsable del Tractament de Dades 茅s aquella persona f铆sica o jur铆dica, de naturalesa p煤blica o privada, o 貌rgan administratiu, que sol o conjuntament amb altres determini les finalitats i mitjans del tractament de dades personals.

Li informem que CLAVELL FORMATGERS S.L. (en endavant Clavell Formatgers) 茅s el titular de la web clavellformatgers.com, amb CIF: B59550814 i domicili a C/ de Les Corts, num. 31, 08349, Cabrera de Mar. Pot contactar per correu electr貌nic a info@clavellformatgers.com.

Finalitat. Amb quina finalitat tractarem les seves dades personal?

A Clavell Formatgers tractem la informaci贸 que ens facilita per:
1) Donar resposta a les consultes i sol路licituds d'informaci贸 rebudes.
2) Realitzar compra online.

La informaci贸 personal que ens faciliti a trav茅s dels correus electr貌nics es mantindr脿 confidencial i protegida. En cap cas es destinar脿 o utilitzar脿 per a altres fins, no s'entregar脿 a terceres persones sense el seu consentiment, d'acord amb el que estableix el RGPD 679/2016 i la L.O. 3/2018. Per a complir amb les diferents disposicions legals, hem establert diferents nivells de seguretat per a protegir les dades personals que ens faciliti, havent adoptat totes les mesures t猫cniques al nostre abast per evitar la p猫rdua, mal 煤s, alteraci贸, acc茅s no autoritzat i manipulaci贸 d'aquestes dades personals.

Legitimaci贸. Quina 茅s la legitimaci贸 per al tractament de les seves dades?

La recollida i el tractament de les seves dades est脿 legitimat sempre per una o diverses bases jur铆diques, les quals detallem a continuaci贸.
1) Donar resposta a les consultes i sol路licituds d'informaci贸 rebudes: Per a les consultes d'informaci贸 que rebi Clavell Formatgers per correu electr貌nic t茅 un inter猫s leg铆tim en atenci贸 a l'interessat.
Per a les consultes d'informaci贸 que rebi Clavell Formatgers via el formulari de contacte obtenim el consentiment expl铆cit de l'interessat (Art. 6.1.a RGPD).
2) Realitzar compra online: via el formulari de compra obtenim el consentiment expl铆cit de l'interessat (Art. 6.1.a RGPD).

Conservaci贸. Per quant de temps conservarem les seves dades?

Utilitzem les seves dades durant el temps estrictament necessari per a complir les finalitats indicades anteriorment. Excepte que existeixi una obligaci贸 o requeriment legal, els terminis de conservaci贸 previstos s贸n:
1) Donar resposta a les consultes i sol路licituds d'informaci贸 rebudes: Per a les consultes i sol路licituds de cita i d'informaci贸 la conservaci贸 es mantindr脿 durant el per铆ode d'un any a partir de l'煤ltima confirmaci贸 d'inter猫s.
2) Realitzar compra online: Les dades de car脿cter personal es conservaran en compliment dels terminis legals de prescripci贸 que resultin d'aplicaci贸.
Per realitzar la compra online hi ha dos opcions:
a) Realitzar la compra sense registre, on es sol路licitaran les seg眉ents dades: nom, cognoms, correu electr貌nic, data de naixement (opcional), empresa (opcional), DNI/CIF (opcional), adre莽a complerta, tel猫fon (opcional) i dades del
pagament. Les dades no quedaran registrades, si vol tornar a comprar les haur脿 de tornar a introduir.
b) Realitzar la compra amb registre, on es sol路licitaran les seg眉ents dades: nom, cognoms, correu electr貌nic, contrasenya, data de naixement (opcional), empresa (opcional), DNI/CIF (opcional), adre莽a complerta, tel猫fon (opcional) i dades del pagament. Les dades quedaran registrades i entrant amb el seu usuari no caldr脿 que les torni a introduir.

Si ho desitja, opcionalment, por registrar-se al butllet铆 i tamb茅 rebre ofertes dels nostres partners.

Proced猫ncia. Com hem obtingut les seves dades?

Visitar la web de Clavell Formatgers no suposa que l'usuari estigui obligat a facilitar cap informaci贸 sobre si mateix.

La proced猫ncia de les dades de car脿cter personal sempre seran:
1) Donar resposta a les consultes i sol路licituds d'informaci贸 rebudes: El propi interessat o el seu representant legal.
2) Realitzar compra online: El propi interessat o el seu representant legal.

Clavell Formatgers prohibeix expressament que els menors de divuit anys facilitin dades personals sense el consentiment previ dels seus pares o tutors.

Els usuaris registrats (clients previs) podran accedir a la web per obtenir informaci贸 dels productes.

Mesures de seguretat. Qu猫 fem per protegir les seves dades

Clavell Formatgers adopta les mesures organitzatives i t猫cniques necess脿ries per garantir la seguretat i la privacitat de les seves dades, evitar la seva alteraci贸, p猫rdua, tractament o acc茅s no autoritzat, depenent de l'estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a qu猫 estan exposades.

Entre d'altres, destaquen les seg眉ents mesures:

Destinataris. A quins destinataris es comunicaran les dades?

Aquestes dades seran tractades per Clavell Formatgers, no cedim les seves dades a terceres persones ni entitats, llevat d'obligaci贸 legal. No realitzem transfer猫ncies internacionals amb les seves dades personals.

Drets. Quins s贸n els seus drets quan ens facilita dades?

La normativa vigent de protecci贸 de dades l'empara en una s猫rie de drets en relaci贸 amb l'煤s que li donem a les seves dades personals. Tots i cadascun dels seus drets s贸n unipersonals i intransferibles, 茅s a dir, que 煤nicament poden ser realitzats pel titular de les dades, pr猫via comprovaci贸 de la seva identitat.

A continuaci贸, us expliquem quins s贸n els drets que l'assisteixen:

Com pot exercir els seus drets?

Per a l'exercici dels seus drets d'acc茅s, rectificaci贸, supressi贸, limitaci贸 o oposici贸, portabilitat i retirada del seu consentiment, pot fer-ho de la seg眉ent manera:
Presencialment o per correu electr貌nic a:
CLAVELL FORMATGERS S.L.
CIF: B59550814
C/ de Les Corts, num. 31, 08349, Cabrera de Mar
compres@clavellformatgers.com

A m茅s dels drets que l'assisteixen, si creu que les seves dades no s'estan recaptant o tractant d'acord amb la normativa vigent de Protecci贸 de Dades, vost猫 podr脿 realitzar una reclamaci贸 davant l'Autoritat de Control, les dades de contacte indiquem a continuaci贸:
Ag猫ncia Espanyola de Protecci贸 de Dades
C / Jorge Juan, 6. 28001, Madrid.
E-mail: info@agpd.es
Tel猫fon: 912663517
Web: https://www.agpd.es

Consentiment i acceptaci贸

L'acceptaci贸 del present document indica que vost猫 ent茅n i accepta totes les cl脿usules de la nostra pol铆tica de privacitat per la qual cosa autoritza la recollida i el tractament de les seves dades personals en aquests termes. L'usuari que faciliti les seves dades personals a trav茅s del correu electr貌nic de Clavell Formatgers, estar脿 proporcionant volunt脿riament dades de car脿cter personal. Als formularis de contacte aquesta acceptaci贸 es realitza mitjan莽ant l'activaci贸 de la casella de verificaci贸 de la nostra Pol铆tica de Privacitat.