Des de 1982 repartint formatges de qualitat

Nosaltres

Fa més de 40 anys que el nostre pare es va posar entre cella i cella comercialitzar productes artesanals de primera qualitat, que no estiguessin a tot arreu i fossin provinents de petites granges o obradors, que la seva prioritat fos el producte i no la venda en ella mateixa.

Durant tots aquests anys seguim buscant aquelles petites empreses que no són massa conegudes, però que són dignes de la nostra confiança i per tant de la vostra.

És una tasca que no és ni ha estat mai gens fàcil, doncs moltes d'aquestes empreses han fet salts molt grans en la producció i això ha estat en detriment de la qualitat, d'altres no han pogut tirar endavant i han tingut que tancar les portes, però també n'han nascut de noves. I entre les unes i les altres nosaltres hem aconseguit, pensem, una varietat de productes alimentaris que penso que poca, molt poca gent del nostre ram ha aconseguit aglutinar.

Per això ens plau presentar-vos alguns d'aquests productes en aquesta pàgina web, restant sempre a la vostra disposició per a qualsevol consulta o dubte que nosaltres bonament us puguem solucionar.

Contacte

Telèfon: 937993455
Email: [email protected]

Camí les Corts, 31,
08349 Cabrera de Mar, Barcelona